In aceste vremuri de mare incercare ne dorim sa va amintim ca orice perioada dificila aduce si oportunitati,trebuie doar sa fiti deschisi la ele iar noi va asiguram de intreagul suport si implicare.

Astfel venim in intampinarea celor ce sunt in cautare de inchiriere/achizitie spatii de depozitare/logistica/productie in mun. Arad .

Cine suntem noi ?

Imotrust este unul dintre cei mai mari dezvoltatori din vestul României capabil să ofere servicii complete de dezvoltare industriala, companiilor aflate în căutarea de astfel soluții. Halele industriale, existente în portofoliul nostru actual, sunt hale industriale moderne, amplasate strategic in Mun. Arad, la puncte de acces spre Autostrada A1 ,dotate cu toate utilitățile cu suprafata ce insumeaza ~7000 mp de depozitare. Acestea sunt alcatuite din module individuale de hala ce au suprafete cuprinse intre 850 mp si 2260 mp.

Oportunitatile pe care vi le oferim

Parcurgeti prezentarile de mai jos si in cazul in care aceste spatii de depozitare /logistica se suprapun cu nevoia de dezvoltare/extindere/relocare, va invitam sa ne anuntati.

Prezentare Zona Industriala Vest 2020

Prezentare Zona Industriala Sud 2020

Va rugam sa retineti ca detaliile comerciale ce tin de prêt inchiriere se discuta individual pentru fiecare situatie/locatie/modul de hala in parte.

Asteptam cu interes intrebarile dvs. si va stam la dispozitie cu orice detalii aveti nevoie pe acest subiect.

Suplimentar, in cazul in care doriti sa vizitati virtual cate unul dintre modulele de hala prezentate din fiecare locatie, accesati link-urile de mai jos.

https://www.agentia360romania.ro/Media/360-DEV/Hala2/

https://agentia360romania.ro/Media/360-DEV/Hala1/

O zi placuta.

Lavinia Vîrciu

Manager Patrimoniu

 Email: lavinia.virciu@imotrustarad.ro

Tel: 0722 253 173

Str. Poetului nr. 1/C, 310345, Arad, Romania

www.imotrustarad.ro

 

2020-07-24T14:48:38+03:00
X