Prezentare de firmă, servicii sau produse2017-01-11T10:39:39+02:00

Prezentare de firmă, servicii sau produse

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad pune la dispoziția operatorilor economici interesați o modalitate modernă de promovare: prezentarea de firmă, servicii şi/sau produse.

Prezentarea de firmă are drept scop promovarea produselor, serviciilor, imaginii firmelor românești si străine în mediul de afaceri arădean.

Operatorii economici invitați să participe la prezentarea de firmă sunt stabiliți de comun acord cu operatorul care susține prezentarea. De asemenea pot fi invitați reprezentanți ai autorităților locale, ai instituțiilor care au atribuții în domeniul respectiv, precum şi reprezentanți ai mass-mediei locale.

Prezentarea de firmă şi servicii are avantajul de a permite contactul direct dintre firma care realizează prezentarea şi şi reprezentanții firmelor ţintă.

Pentru acest serviciu CCIA ARAD  vă poate asigura:

  • – mobilizarea şi participarea firmelor interesate (ocazie cu care vor fi prezente minim 15-20 de firme interesate de oferta dumneavoastră)
  • – sala cu dotările tehnice necesare (laptop, videoproiector, ecran, ş.a.);
  • – servicii catering conform solicitării
  • – popularizarea acțiunii în mas-media locală
  • – prezenţa mass-mediei locale la prezentarea de firmă.

Faţă de alte modalități de promovare, prin prezentarea de firmă se obține cu o investiție minimă eficienţa maximă.

Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne contactați la telefon 0730188299, email carmen.crisan@ccia-arad.ro, persoană de contact Prof. Carmen Marinela Crișan.

X