În perioada 27-31 iulie 2020, Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) în parteneriat cu Zhejiang Asia International Exhibition Co. și Camera de Comerț și Industrie România-China, va organiza în mediul on-line o serie de sesiuni business-to-business România–China dedicate sectorului textilelor și confecțiilor.

Evenimentul se va desfășura prin intermediul platformei electronice ZOOM, zilnic, sub formă de discuții B2B zilnice, începând cu ora 10:00  (ora 09.30 înregistrare).

Sesiunile au ca principal obiectiv facilitarea și dezvoltarea contactelor de afaceri între companii românești din industria textilă și furnizori chinezi de metraje, țesături și accesorii specifice acestui sector.

Întâlnirile se vor realiza în spații virtuale individualizate în intervale de timp prestabilite.

Având convingerea că evenimentul prezintă interes pentru compania dumneavoastră, atât pentru perspectiva identificării unor furnizori de materie primă din China cât și pentru posibilitatea dezvoltării unor parteneriate de afaceri, vă invităm să confirmați participarea dumneavoastră prin completarea formularului la următorul link: https://ccir.ro/formular/Oportunitati-pentru-industria-textila-Romania-China/index.php

Lista și descrierea companiilor chinezești se pot găsi în Formularul de înscriere online și prestabilire a întâlnirilor virtuale.

Participarea la seminar este gratuită.

Ulterior înregistrării (prin intermediul formularului de înscriere on-line) participanții vor primi acces printr-un link transmis pe e-mail împreună cu instrucțiunile de  conectare.

Descarcă Agenda evenimentului.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să vă adresați domnului Ștefan Voinea, Director Adjunct, Direcția de Relații Externe, Tel.: +40374 474 409, e-mail: stefan.voinea@ccir.ro.

2020-07-24T14:41:33+03:00
X