Camera de Comerț și Industrie a României va organiza în perioada 15 – 18 noiembrie 2016, o misiune economică în Regatul Haşemit al Iordaniei, acțiune ce va include un forum multi-sectorial la Amman, dedicat identificării unor noi oportunități de afaceri și dezvoltării relațiilor economice și comerciale dintre companiile din România şi R.H. al Iordaniei.

 

În cadrul forumului multi-sectorial vor fi organizate întâlniri cu autoritățile locale centrale şi sesiuni de discuții business-to-business cu companii reprezentative din R.H. Iordania, din domenii precum: agricultură, construcții, producție, turism, IT & C, industria alimentară.

 

Obiectivul acestei misiuni economice este facilitarea pătrunderii pe piața iordaniană a companiilor românești și intensificarea comerțului de mărfuri și servicii, cum ar fi: grâu, conserve, ulei vegetal, produse lactate, animale vii – ovine, materiale pentru decorațiuni interioare inclusiv mobilier, motoare electrice, construcții civile, soluții de securitate cibernetică.

Pachetul de participare este în valoare de 1600 euro (fără TVA) / participant şi include transportul aerian la clasa economic, cazare la hotel de 5*, transferuri, obținerea vizei, servicii de consultanţă şi participare la întâlniri.

 

Pentru informații suplimentare, datele de contact sunt: razvan.parvulescu@ccir.ro, tel.: 0731 313 106.

 

Descarcă formularul de paticipare.

2016-11-03T14:27:05+02:00
X