Camera de Comerţ şi Industrie a României în parteneriat cu publicația Legal Magazin organizează în data de 10 noiembrie 2016 conferința Impactul fiscalităţii asupra mediului de afaceri – ediţia a VII-a, la CCIR Business Center – Amfiteatrul Albastru.

Conferința este un prilej de analiză şi dezbatere a fiscalității în România, reunind reprezentanţi ai Ministerului Finanțelor, ai celor mai mari companii de consultanță și experți financiari, factori de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante companii prezente pe piața românească.

Evenimentul va prezenta pe larg programul de plată online a taxelor şi impozitelor, precum şi alte iniţiative care vin în sprijinul contribuabilor.

Pentru consultarea agendei, teme de discuţie şi oratori propuşi vizitaţi pagina http://legalmagazin.ro/impactul-fiscalitatii-asupra-mediului-de-afaceri-editia-vii/

Persoana de contact din cadrul CCIR este doamna Rodica Vîrtopeanu, şef Birou Organizare Evenimente, tel. 0374.474.411, e-mail rodica.virtopeanu@ccir.ro.

Descarcă formular înregistrare.

2016-11-04T11:29:04+02:00
X