Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Ambasada Republicii Tunisia în România, organizează joi, 11 aprilie 2019, Forumul de afaceri România-Tunisia. Evenimentul se va bucura de prezența domnului Hatem Ferjani, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe din R. Tunisia, care va conduce o delegație de oameni de afaceri din domeniul agro-alimentar.

Forumul de afaceri România-Tunisia reprezintă o oportunitate reală pentru companiile participante de a intra în contact direct cu potențiali parteneri de afaceri din Tunisia și de a afla mai multe informații despre oportunitățile oferite de piața tunisiană.

Evenimentul va avea loc la CCIR Business Center, în Bucuresti, începând cu ora 10.00 (înregistrarea participanților de la ora 9.30) și va cuprinde deschiderea oficială și sesiuni de discuții B2G și B2B.

Participarea este gratuită, iar discuțiile se vor desfășura în limba engleză.

Companiile interesate sunt rugate să se înscrie, completând FORMULARUL DE PARTICIPARE on-line, până la data de 8 aprilie a.c.

Pentru mai multe detalii persoana de contact este dna. Oana Alexe, consilier relaţii externe, tel. +40374474391 sau e-mail oana.alexe@ccir.ro.

2019-03-26T09:26:38+02:00
X