Ultima tehnologie destinată apărării împotriva căderilor masive de apă şi a inundaţiilor

 

Acest sistem de protecţie este propus de firma Hansbach Development S.R.L., care a dezvoltat şi fabrică  în Romania o gamă de produse inovatoare, „geocontainere (saci) antiinundație AQUA-STOP”.

 

Produsele AQUA-STOP au fost testate în Laboratorului Facultății de Hidrotehnică din cadrul Universității de Construcții București și a Institutului de Cercetări PROCEMA, obținând agrementul tehnic nr. 003-01/083-2014 eliberat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

 

Totodată, în urma testelor și probelor făcute în cadrul Inspectoratului General pentru situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din Romania, a fost eliberată adresa  nr. 101356/05.08.2014 către toate unitățile Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din România, ce recomandă folosirea produselor AQUA-STOP în cadrul intervențiilor de urgență împotriva inundațiilor.

 

Prin Ordinul 1422/2012 al Ministerului Apelor, Pădurilor şi Protecției Mediului, geocontainerele (sacii) antiinundație – saci cu materiale higroscopice, autoelevabili în contactul cu apa / pag. 31, poz. 09 – sunt indicați pentru a fi folosiți în gestionarea situațiilor de urgență generate de inundații, fenomene meteorologice periculoase, accidente la construcții hidrotehnice, poluări accidentale pe cursurile de apă și poluări marine în zona costieră, de către toate structurile implicate în gestionarea situațiilor de urgență generate de tipurile de risc specifice.

 

Pentru o scurtă descriere a produselor vă invităm să vizitaţi website-ul www.aqua-stop.ro.

 

Descărcăţi aici prezentarea AQUA-STOP.

2017-03-22T12:51:55+02:00
X