Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad a fost reprezentată la conferința internațională CENTREX,  organizată la sfârșitul săptămânii trecute, în Ungaria. Președinți ai Camerelor de Comerț și directori ai centrelor expoziționale din statele Europei Centrale și de Est au discutat despre strategii de promovare și noile tendințe în organizarea târgurilor.

Președintele CENTREX, Andrzej Mochon, respectiv experții în comunicare și organizare de evenimente prof. Sinisa Zaric și Karoly Nagy au susținut prelegeri despre dinamica prezentării și organizării târgurilor, sub influența noilor tehnologii.  Întâlnirea s-a constituit și într-un util schimb de experiență, unde a fost prezentat ca studiu de caz și Expo Arad Internațional.

CENTREX reprezintă cea mai importantă formă de asociere profesională în domeniul organizării târgurilor, în Europa Centrală și de Est. Promovează metode noi de marketing, analiză statistică și comunicare. Printre statele membre sunt România, Cehia, Ungaria, Serbia, Polonia, Ucraina și Bulgaria. România este reprezentată în această structură de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

„Pentru noi a fost un schimb util de experiență. Am obținut informații importante cu privire la evoluția organizării târgurilor, un domeniu amprentat de dezvoltarea noilor tehnologii. Aradul este un centru important la nivel național în ce privește târgurile, și ne propunem ca în perioada următoare să fim mai vizibili și la nivelul Europei Centrale și de Est”, a declarat președintele CCIA Arad, dl. Gheorghe Seculici.

2016-09-25T23:15:56+03:00
X