Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, în parteneriat cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad au deosebita plăcere de a vă invita să participați la

Seminarul

 

RELAȚIILE DE MUNCĂ, SĂNĂTATEA ȘI SECURITATEA ÎN MUNCĂ

 

Evenimentul va avea loc vineri, 01.07.2016, începând cu ora 10:00, la sediul CCIA Arad, strada Cloșca nr. 5, Arad.

În cadrul evenimentului veți beneficia de informații privind legislația securității și sănătății în muncă precum și modalitățile de asigurare a cerințelor prevăzute, în special privind evaluarea riscurilor. De asemenea în cadrul seminarului veți avea posibilitatea să întâlniți specialiști în domeniul securității și sănătății în muncă cu înalt nivel profesional, să puneți întrebări și să discutați despre problemele din acest domeniu.

 

Seminarul este gratuit și reprezintă o oportunitate de a discuta cum pot fi obținute rezultate mai bune pe planul productivității, satisfacției angajaților și condițiilor de securitate și sănătate în muncă prevăzute prin legislație.

 

La eveniment vor fi invitați reprezentanți din partea Casei de Pensii Arad, Direcției de Sănătate Publică Arad și ai Hyper Clinicii MedLife Genesys.

 

Pentru o organizare eficientă, vă rog să confirmați participarea Dumneavoastră la eveniment, până cel târziu la data de 30 iunie 2016, la adresa de email carmen.crisan@ccia-arad.ro, telefon 0730.188 299.

Vă asigurăm de toată disponibilitatea de colaborare.

2016-11-03T13:12:31+02:00
X