Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează FORUMUL INTERNAȚIONAL DE AFACERI Republica Cehă – Federația Rusă – Grecia – România.

Evenimentul va avea loc în 24 octombrie, în intervalul orar 10:30 – 16:00, în Timişoara, la Centrul Regional de Afaceri, Sala Europa.

Scopul evenimentului îl reprezintă valorificarea oportunităților de afaceri și investiții dintre județul Timiș și aceste țări și regiuni, intensificarea schimburilor comerciale bilaterale, creșterea numărului investițiilor străine în județul Timiș și promovarea produselor autohtone pe aceste piețe.

Delegațiile străine sunt compuse din reprezentanți ai camerelor de comerț partenere din aceste țări și din 40 de companii din toate sectoarele de activitate. La forum vor fi prezente şi firme din Italia, Serbia și Ungaria.

La sesiunea plenară au fost invitați să participe reprezentanți ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, ai administrației publice locale, ai instituțiilor și serviciilor deconcentrate care reglementează funcționarea unei firme în România, universități, corpul diplomatic al țărilor participante acreditat în România și al României în aceste țări.

Participanții români și străini vor avea ocazia să viziteze o expoziție de produse “Made in Banat”. Vor avea standuri firmele Apa Aur’a, Crama Aramic, Terra Apis, Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Lovrin și Asociația pentru Promovarea Turismului în Județul Timiș unde vor fi expuse produse tradiționale, de gastronomie și artă meșteșugărească.

Participarea firmelor este gratuită.

Confirmările se trimit la: forum.international@cciat.ro

Descarcă:

Agendă

Listă delegaţie firme Federaţia Rusă

Listă delegaţie firme Grecia

Listă delegaţie firme Cehia

2019-10-16T10:26:32+03:00
X