În perioada 25 aprilie – 2 mai 2023, Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) va organiza o misiune economică în Uzbekistan, cu prilejul celei de a 2-a ediții a Forumului Internațional de Investiții din Tashkent, ce va avea loc în perioada 27-28 aprilie 2023.

Cu această ocazie, CCIR intenționează să formeze o delegație de oameni de afaceri, care să reprezinte companii românești din industrii și domenii de activitate competitive pentru a participa la întâlniri B2B și discuții de afaceri cu parteneri uzbeci.

În vederea unei bune organizări a misiunii economice, CCIR va oferi companiilor interesate unul din următoarele pachete de participare:

  1. Pachetul Bronze – de la 2345 Euro + TVA, care include următoarele: transport aerian clasa economic, cazare 7 nopți la hotel de 4* (mic dejun inclus), transferuri aeroport-hotel-aeroport, taxa de participare la eveniment, transport local și cheltuieli logistice pentru organizarea întâlnirilor de afaceri cu partenerii uzbeci.
  2. Pachetul Silver – de la 5093 Euro + TVA, care include următoarele: transport aerian clasa economic, cazare 7 nopți la hotel de 5* (mic dejun inclus), transferuri aeroport-hotel-aeroport, taxa de participare la eveniment, transport local și cheltuieli logistice pentru organizarea întâlnirilor de afaceri cu partenerii uzbeci.
  3. Pachetul Gold – de la 5867 Euro + TVA, care include următoarele: transport aerian clasa business, cazare 7 nopți la hotel de 5* (mic dejun inclus), transferuri aeroport-hotel-aeroport, taxa de participare la eveniment, transport local și cheltuieli logistice pentru organizarea întâlnirilor de afaceri cu partenerii uzbeci.

Agenda misiunii va cuprinde participarea delegației la Forumul Internațional de Investiții de la Tashkent, precum și întâlniri B2B și discuții de afaceri cu parteneri uzbeci, ce vor fi organizate la Tashkent.

Demersul organizatoric al CCIR beneficiază de sprijinul Ambasadei României în Uzbekistan.

Cu speranţa că acest eveniment prezintă interes pentru compania dumneavoastră, atât pentru consolidarea promovării bunurilor și serviciilor pe piața economică din Republica Uzbekistan, cât și pentru identificarea de noi oportunități de afaceri, vă invităm să confirmați participarea dumneavoastră prin completarea formularului de înscriere on-line..

Formular de înregistrare

În urma confirmării participării dumneavoastră vă vom comunica agenda preliminară a delegației.

Pentru informații suplimentare și confirmări de participare vă rugăm să vă adresați domnului Dumitru Mihai-Alexandru, consilier, Direcția Relații Externe, alexandru.dumitru@ccir.ro, tel. 0374474382, și doamnei Diana Popescu, șef birou Relații Bilaterale, diana.popescu@ccir.ro, tel. 0374474360.

 

2023-04-11T13:20:38+03:00
X