Stimată Doamnă / Stimate Domn,

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participaţi în februarie 2023  -martie 2023  ,  la cursul DIPLOMAȚIE SI RELAȚII INTERNAȚIONALE,  organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

 Cui se adresează?

Funcționarilor din administrația publică (centrală și locală), dar și altor categorii socio-profesionale ;

Persoanelor care doresc să dobândească o pregătire generală și o imagine de ansamblu actualizată asupra normelor de protocol.

Tuturor celor interesaţi de subiectul diplomaţie şi relaţii internaţionale, fie că doresc să se pregătească pentru o profesie în acest domeniu, fie că doresc să înţeleagă mai bine care este rolul diplomaţiei în lumea de astăzi, evoluţia diplomaţiei din ultimul secol,  modul de organizare a instituţiilor specifice, precum şi diversele forme de diplomaţie practicate în prezent.

LINK PENTRU INREGISTRARE

Diplomă de absolvire

Programul de formare se va finaliza cu un Certificat de participare eliberat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad.
Eliberarea Certificatului este condiționată de o frecvență de minimum 70% din durata programului de formare, (20 ore).

 

Structurat  în 8 şedinţe, cursul  propune abordarea domeniului DIPLOMAŢIEI din perspectiva evoluţiei istorice, culturale, politice şi instituţionale a relaţiilor internaţionale, precum şi diversificarea exerciţiului diplomatic în strânsă corelare cu modernizarea societăţii.

Sesiunile de instruire vor  pune accent pe o abordare practică – spețe concrete, cursanții având posibilitatea să interacționeze cu diplomați si experți în relații internaționale din diverse tări U.E , China si Statele Unite ale Americii.

Acte necesare (în copie): BI/CI, diploma de studii, certificat de naştere, certificat de căsătorie (dacă este cazul).

Costuri: 700 lei

Cursurile vor fi susținute de Domnul dr. Andrei Ando, director executiv al Direcției de Comunicare și Strategii din Consiliul Județean, cadru universitar, membru al boardului Rețelei Orașelor și Regiunilor Europene pentru Cultură, LIKE, cu sediul la Lille, Franța.

Arta diplomaţiei constă în a-l ţine pe adversar în expectativă.”- Paulo Coelho

Cu aleasă prețuire,

Prof. Carmen Marinela CRIȘAN

Manager Formare Profesională

……………………………………………………………….
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad
Str.Closca, Nr.5
310017 Arad
………………………………………………………………..
E-Mail:carmen.crisan@ccia-arad.ro
Mobile:+40-0730188299

2023-01-12T15:47:13+02:00
X