STIMATĂ DOAMNĂ/ STIMATE DOMN

Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Arad, demarează începând cu data de 12 septembrie 2022, o nouă serie – Inspector /Referent Resurse Umane- curs acreditat de Ministerul Muncii si Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale .

Cursul se va ține la Sediul CCIA Arad, strada Cloșca nr.5.

Conform legislației în vigoare acest curs este obligatoriu să fie urmat de către cel puțin o persoană cu atribuții concrete în întocmirea documentelor de personal și a documentelor de calcul și evidență în raport cu Inspecția Muncii si Casa de pensii, din cadrul fiecărei companii sau instituții publice

În urma absolvirii , cursanții vor obține următoarele competențe:

Ø  Întocmirea și gestionarea documentelor de evidență a angajaților;

Ø  Recrutarea personalului;

Ø  Întocmirea și gestionarea contractelor de muncă;

Ø  Întocmirea statului de plată;

Ø  Întocmirea si depunerea declarațiilor privind contribuțiile la bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale, asigurărilor de somaj, asigurărilor de sănătate;

Ø  Operarea cu REVISAL;

Ø  Realizarea dosarului de pensionare.

Pornind de la noțiuni fundamentale de legislație actualizață la zi, Legea Pensiilor si Codul Muncii, trecând prin deprinderea practica REVISAL, formatorii noștri vă vor ajuta prin modelele noi de documente folosite în cadrul departamentului de Resurse Umane să aprofundați această profesie, esențială într-o organizație .

Cursul de Inspector/ Rederent Resurse umane beneficiază de suportul unor specialiști în domeniu, fiind elaborat din perspectiva persoanelor care vor activa în cadrul departamentelor HR, fie în instituții publice, fie în societăți private.

 

Locație: Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad (str. Cloșca nr. 5)
Certificare curs: ANC (fost CNFPA), recunoscut de Ministerul Muncii și Justiției Sociale  și Ministerul Educației Naționale, certificatul obținut fiind recunoscut atât la nivel național cât și în Uniunea Europeană.
Costuri: 800 ron  ( taxa achitată in 2 rate, 200 ron reducere pentru absolventii altor cursuri organizate de CCIA Arad )
Taxa include: activitatea de predare, suportul de curs, fișe de lucru, coffe break, examenul de absolvire
Condiții: absolvenți de studii superioare și studii medii

CCIA Arad, mai organizează în perioada următoare și cursurile: Inspector Sănătate și Securitate în Muncă și Consiler Dezvoltare Personală.

Pentru înscrieri vă rugăm sa ne contactați la tel: 0730.188.299, email carmen.crisan@ccia-arad.ro.

” Curajul nu înseamnă puterea de a merge mai departe. Curajul înseamnă să mergi mai departe, deşi nu ai putere.”- Napoleon Bonaparte

Vă așteptăm cu drag,

Prof. Carmen Marinela CRIȘAN

Manager Formare Profesională

……………………………………………………………….
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad
Str.Closca, Nr.5
310017 Arad
………………………………………………………………
E-Mail:carmen.crisan@ccia-arad.ro
Phone:+40-257-216520
Fax:+40-257216521
Mobile:+40-0730188299

2022-08-09T12:48:36+03:00
X