Guvernul României, prin autoritățile abilitate, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) va organiza, în data de 15 decembrie, cu începere de la ora 10.00, un seminar online, având ca temă principală noile reglementări privind regimul vamal, transportul de mărfuri și efectele asupra activităților de import/export.

La eveniment vor participa reprezentanți ai Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Ministerului Finanţelor Publice, Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Direcției Generală a Vămilor, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

Obiectivul general al acestui seminar este furnizarea de informații exhaustive privind noile condiții de desfășurare și reglementările aferente principalelor domenii de cooperare economică cu Marea Britaniei, avându-se în vedere ieșirea acesteia din Uniunea Europeană.

Reprezentanții companiilor interesați să participe la eveniment se pot înregistra utilizând acest link: https://roconference.webex.com/meet/office

Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a CCIR: https://www.facebook.com/ccir.romania

Contactbrexit@ccir.ro

Agendă eveniment

2020-12-14T12:17:58+02:00
X