Camera de Comerț și Industrie a României organizează în data de 27 octombrie a.c. evenimentul online cu tema Oportunitățile oferite de Acordul de Asociere și Zona de Liber Schimb Aprofundată și Cuprinzătoare dintre UE și Republica Moldova pentru comunitatea de afaceri.

Scopul evenimentului este de a îmbunătăți înțelegerea implicațiilor Acordului de Asociere și a Zonei de Liber Schimb Aprofundată și Cuprinzătoare dintre UE și Republica Moldova, în vederea informării oamenilor de afaceri și, în mod special, a întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) cu privire la oportunitățile oferite de aceste acorduri în accesarea pieței din Republica Moldova.

Participarea la webinar este gratuită. Accesul se va face în baza e-mail-ului de confirmare primit după efectuarea înregistrării online la următorul link: https://ccir.ro/formular/ue-republica-moldova-27-octombrie-2020/.

Descarcă:

Invitatia

Agenda

Documentul de informare

Evenimentul se va desfășura în limba română.

Pentru detalii suplimentare, persoană de contact este doamna Oana Alexe, Consilier, Biroul Organizații Europene și Internaționale, e-mail oana.alexe@ccir.ro, tel.: 0374 474 391.

2020-10-18T19:43:03+03:00
X