Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), membră a Asociației Camerelor de Comerț și Industrie Europene (EUROCHAMBRES), invită mediul de afaceri să participe la realizarea studiului EUROCHAMBRES Economic Survey 2021 (EES).

Acest studiu calitativ, aflat la cea de-a 28-a ediție, reprezintă un material de referinţă important la nivel european, care s-a dovedit a fi, de-a lungul timpului, un indicator obiectiv.

EES reflectă atât aşteptările mediului de afaceri european, cât și provocările cu care acesta se confruntă. În baza celor peste 50.000 de răspunsuri ale companiilor, EUROCHAMBRES, cu sprijinul membrilor săi – Camerele naționale din Europa – reușesc să creioneze previziuni utile pentru mediul de afaceri.

În vederea sprijinirii acestor demersuri, vă adrăm rugămintea de a completa chestionarul electronic până în data de 29 septembrie 2020Chestionar electronic

Rezultatele studiului vor fi lansate în luna noiembrie a acestui an și vor fi publicate pe website-ul CCIR. Ediția anterioară a Studiului Economic al Eurochambres poate fi consultată aici.

Pentru informații suplimentare, o puteți contacta pe doamna:

Sabina Strîmbovschi
Șef Birou Organizații Europene și Internaționale
Direcția Relații Externe
Tel: 0374 474 357
E-mail: sabina.strimbovschi@ccir.ro

2020-09-10T14:42:43+03:00
X