Din acest an, Demo Metal Vest este un „Kickoff meeting” pentru industria din România, unde specialiștii se pun la curent cu planurile actuale ale pieței și unde vor putea chiar să stabilească strategia companiilor pe întreg anul 2020. Trei importante evenimente într-unul singur dau o greutate specială întâlnirii industriei din 24-27 martie de la Arad.

 Expoziția Demo Metal Vest– dă startul afacerilor din industrie în 2020. Companiile care s-au înscris deja să dea startul oportunităților din piață la începutul anului, odată cu lansarea expoziției de la Arad sunt: Ro-Mega Trade (Doosan Machine Tools, Mahr, Renishaw, Wenzel), Teximp (Haas, Nakamura), Knuth-Allmetech (Hurco, Emco, Knuth), Mitutoyo, Hexagon Manufacturing Intelligence România, Top Metrology (Makino, Nikon, Nachi), PCE Tools (Boehlerit), Plastteh (Ensinger, Röchling, Traid Villarroya), Total, Robital Industrial Supplier (Kawasaki, Schmalz), Nutechnologies (Stratasys), Kaeser Kompressoren, Stanzwerk Ineu, voestalpine High Performance Metals România (Böhler), Fratelli Vergnano, Alwo Therm, Kaysser, Proma (Sahinler, Dener) etc. Sunt doar câțiva dintre cei mai importanți furnizori de soluții care vor activa și accelera procesele de achiziție pentru întreg anul, prin impunerea soluțiilor lor în preferințele vizitatorilor ce și-au anunțat prezența în număr mare odată cu lansarea temei principale a expoziției – Smart Factory.

  1. Forumul „Tranziția către Industry 4.0” aduce împreună unii dintre cei mai buni manageri din companiile de top dintr-o zonă foarte importantă a industriei României. Sunt prezenți liderii care au pornit procese de implementare a conceptului Industry 4.0 ce vor să stimuleze piața pentru generarea de noi direcții și soluții prin interacțiunea cu cei peste 200 de participanți așteptați.
  2. Standul concept „Smart Factory”scoate în evidență companiile care oferă soluții adaptate căutărilor actuale ale profesioniștilor din producție. Prezența companiilor în această zonă specială, le plasează încă de la începutul anului în avangarda furnizorilor de elită care oferă tehnologii și soluții inteligente I4.0/Iiot pentru piața din România. Toți vizitatorii vor putea vedea live care sunt avantajele utilizării soluțiilor inteligente și vor fi mai pregătiți în vederea implementării acestora.

Demo Metal Vest 2020 (24-27 martie, Expo Arad) este un eveniment care trebuie să se regăsească pe agenda tuturor profesioniștilor și managerilor din industrie, tematica abordată fiind foarte importantă pentru dezvoltarea tuturor companiilor, fie ele mai mari sau mai mici, cu capital românesc sau extern.

Detalii pe www.demometal.ro/vest .

2020-02-18T06:28:43+02:00
X