A 12-a ediție a expoziției internaționale GastroPan – cea mai mare expoziție de soluții și tehnologii dedicate afacerilor din domeniile panificației, cofetăriei și HoReCa  – se va desfășura în perioada 12-14 martie 2020 la centrul expozițional Expo Arad.

Organizată anual, expoziția GastroPan aduce împreună cererea și oferta, furnizorii și clienții într-un cadru care permite prezentări complexe ale produselor, tehnologiilor și serviciilor pentru un public specialist interesat. Miile de tipuri de utilaje, accesorii, ustensile, materii prime, programe demonstrative, numeroasele concursuri și ateliere practice îmbogățesc programul celor trei zile de desfășurare a expoziției.

De ce să participi la GastroPan 2020?

Pentru că este locul unde tehnologia de ultimă generație, trendurile actuale și specialiștii au contact direct cu publicul țintă (antreprenori și factori de decizie ai companiilor din domeniu), fiind singura expoziție de acest gen din țară, cu peste 130 de expozanți din 22 de țări (în 2019).

Pentru că reprezintă oportunitatea de a intra într-o comunitate de specialiști organizată în jurul acestui eveniment. Firmele care expun la GastroPan sunt producători și distribuitori de tehnologii, produse și servicii inovatoare, iar experții din domeniu vor fi, cu siguranță, prezenți printre noi.

Pentru că soluțiile prezentate la GastroPan se adresează tuturor tipurilor de clienți, de la producătorii industriali la cei artizanali, iar oferta de soluții prezentate de expozanți este concepută pentru a satisface chiar și cele mai inovatoare planuri.

Pentru că participarea la GastroPan este o investiție profitabilă atât pentru expozanți cât și pentru vizitatori, datorită capacității sale deosebite de a conecta furnizorii de echipamente și materii prime cu operatorii și producătorii din industria de panificație, cofetărie și alimentație publică.

Cum puteți rezerva un stand pentru GastroPan 2020?

Încă de la ediția din 2019, mulți expozanți și-au manifestat dorința de a-și rezerva deja standurile la GastroPan 2020. Dacă sunteți furnizori de soluții și tehnologii pentru afacerile din panificație, cofetărie sau HoReCa și doriți să rezervați un stand la Expoziția Internațională GastroPan 2020, contactați organizatorii la telefon 0732 575 556, 0733-313.043 sau scrieți un email pe adresa info@gastropan.ro

Promo 2020

https://www.youtube.com/watch?v=B5mVZ_-WR00

Editia 2019

https://www.youtube.com/watch?v=mKEAzsABcoE

2020-01-20T13:17:29+02:00
X