Burse de cooperare şi simpozion de specialitate pe tema ”Mobilitate durabilă, soluții destinate traficului și transportului public și logistică” la Cluj şi Bucureşti

Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK Romania) organizează în perioada 20-23 ianuarie 2020 o delegaţie de afaceri în Cluj-Napoca şi Bucureşti pe tema mobilităţii sustenabile, a soluţiilor de trafic, a transportului public şi logisticii.

Iniţiativa proiectului aparţine Ministerului Federal al Economiei şi Energiei (BMWi) din Germania.

În cadrul delegaţiei vor fi prezente 11 firme germane care doresc să iniţieze cooperari cu firme şi instituţii româneşti.

Participanţii germani activează în următoarele domenii: dezvoltare de hardware şi software pentru trenuri, telecomunicaţii, electromobilitate şi car sharing, transformarea vehiculelor comerciale, sisteme de semnalizare, logistică şi transport.

Prezentarea firmelor germane şi a intereselor lor de cooperare precum şi formularul de înscriere pentru evenimente le găsiţi aici.

Vor fi organizate două burse de cooperare (întâlniri b2b):

– în 21 ianuarie 2020 la Cluj-Napoca, hotel Double Tree By Hilton Cluj City-Plaza, (Strada Sindicatelor, nr. 9-13) între 14:00 şi 16:00

– în 22 ianuarie 2020 la Bucureşti, hotel Intercontinental (Bd. Nicolae Balcescu, nr.4) între 14:30 şi 16:30

– în 22 ianuarie 2020, un simpozion de specialitate la Bucureşti, hotel Intercontinental (Bd. Nicolae Balcescu, nr.4) între 8:30 şi 13:30

Proiectul se adresează in mare urmatoarelor grupuri tinta:

– primării

– reprezentanţi  ai agenţiilor de dezvoltare regională în România

– autoritățile și organismele publice (responsabile cu traficul și urbanismul)

– asociaţii industriale ca multiplicatori

– consultanţi specializaţi în mobilitate şi urbanism

– operatori ai modelelor de sharing pentru mobilitate (car şi bike sharing)

– sisteme de parcare,  sisteme de gestionarea parcărilor și operatorii de parcări

– operatori de sisteme de trafic și comunicații

– companii de transport şi logistică

– operatori de staţii de încărcare electrice

– companii cu experienţă în achiziţiile publice

Formularul de participare se transmite completat până cel târziu în 15 ianuarie 2020 la adresa dumitru.eduard@ahkrumaenien.ro.

Participarea la bursă sau simpozion nu presupune nicio taxă de participare şi se face în baza formularului de înscriere.

Pentru mai multe detalii persona de contat este domnul Eduard-George Dumitru, tel. +40 21 207 91 44, email: dumitru.eduard@ahkrumaenien.ro.

 

2020-01-10T13:29:06+02:00
X