Marți, 5 noiembrie 2019, Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) va organiza Forumul de Afaceri România – Turcia, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Çerkezköy (Turcia) și Asociația Investitorilor Turci din România (ImmTurk).

Evenimentul se va desfășura la CCIR Business Center, sala “Aurel Ghibuțiu”, B-dul Octavian Goga, nr. 2, sector 3, București, începând cu ora 10:00 (înregistrare), la data menționată mai sus.

Camera de Comerț și Industrie Çerkezköy (Turcia) este membră a KOSGEB (Ministerul Industriei și Tehnologiei din Turcia) și TOBB (Uniunea Camerelor de Comerț și Industrie a Republicii Turcia). De asemenea, este a IV-a cea mai importantă organizație de profil din această țară, ce deservește peste 4600 de membrii din care 25% industriași.

În cadrul acestui eveniment de business-matching veți avea oportunitatea de a intra în dialog direct cu importante companii turcești, membre a CCI Çerkezköy, din domenii precum: comerț general, produse alimentare, producție tâmplărie din materiale plastice, comerț cu electrocasnice și electronice, mobilier, producția de articole textile, covoare, construcții de clădiri rezidențiale, materiale de construcții, producție ambalaje din plastic, echipamente de telecomunicații, sănătate, comerț cu combustibili, echipamente pentru prelucrarea metalelor, comerț cu metale prețioase și bijuterii.

Descarcă: Agenda evenimentului și lista preliminară a delegației.

Participarea la Forumul Economic România – Turcia este gratuită, în limita locurilor disponibile, fiind însă obligatorie înregistrarea online aici.

Informaţii suplimentare la Biroul de Relaţii Bilaterale din cadrul CCIR, persoana de contact domnul Răzvan Pârvulescu, email: razvan.parvulescu@ccir.ro, tel +40374 474 382.

2019-10-22T09:44:47+03:00
X