STIMATĂ DOAMNĂ/STIMATE DOMN

 

Sunteți administrator sau președinte al unei asociații de proprietari? Sau, pur și simplu, sunteți interesat să deveniți administrator de imobile și vreți să știți exact ce presupune această activitate?

Pentru a putea presta această activitate, aveți nevoie de un certificat de calificare profesională eliberat de un centru de formare profesională  și de un atestat eliberat de primar, plus cazierul judiciar care să dovedească faptul că nu ați suferit nicio condamnare pentru o infracțiune economico-financiară.

 

Îndată ce legislația muncii va fi armonizată cu noul standard ocupațional, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, va demara  cursul de calificare – ADMINISTRATOR DE CONDOMINII, curs ce  vă pregătește teoretic și practic pentru îndeplinirea responsabilităților dvs. în contextul modificărilor aduse de Legea nr. 196/2018, cu accent pe riscurile la care vă expuneți în cazul în care nu aplicați corect aceste modificări.

 

În cadrul orelor de curs, fiecare participant va primi sprijin din partea formatorilor cursului – în vederea întocmirii – STATUTULUI ASOCIAȚIEI DE PROPRIETARI  ȘI REGULAMENTULUI CONDOMINIULUI – documente obligatorii conform legii 196/2018.

 

Înscrierile la cursul de administrator de condominii au început încă din luna ianuarie. Participarea la curs va fi posibilă în ordinea înregistrării cererilor de înscriere, grupele fiind constituite din maxim 28 persoane – la orele de pregătire teoretică si maxim 14 persoane – la orele de pregătire practică.

 

Documente necesare înscrierii:

  • copie buletin/carte de identitate;
  • copie certificat de naştere;
  • copie certificat de căsătorie, dacă este cazul;
  • copie diploma studii medii sau studii superioare;

La absolvirea cursului se eliberează certificatul de calificare profesională, solicitat de autoritățile publice locale pentru dobândirea calității de administrator de condominii.

Certificare: certificat de calificare recunoscut de Ministerul Educației Naționale si Ministerul Muncii și Justiției Sociale.

Informații suplimentare:
CCIA Arad – prof. Carmen Crisan , telefon 0730188299 , email carmen.crisan@ccia-arad.ro

 

 

Cu aleasă prețuire,

 

Prof. Carmen Marinela CRIȘAN

 

Manager Formare Profesională

2019-06-07T06:14:15+03:00
X