Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, membră Enterprise Europe Network, în parteneriat cu Camera de Comerţ Csongrad şi CED Central European Economic Development Network Nonprofit Ltd. prin biroul regional Arad, vă invită să participaţi la o serie de întâlniri de afaceri româno-ungare, ce vor avea loc în 11 iunie 2019, în intervalul orar 10 – 13, la sediul Camerei de Comerţ Arad (str. Cloşca, nr. 5, Arad).

Scopul evenimentului este să faciliteze identificarea de oportunităţi de colaborare şi parteneriat între companii care îşi desfăşoară activitatea în domeniul industriei alimentare.

Participanții din Ungaria caută distribuitori şi parteneri pentru următoarele produse: pateu din ciuperci pleurotus şi ciuperci pleurotus proaspete, bomboane de crăciun, fursecuri, pişcoturi, napolitane, caramele, bomboane, carne pui broiler, rață, gâscă, sucuri de fructe şi legume, gemuri, condimente, mac şi migdale, produse bio, paste făinoase din porumb, uleiuri, produse de morărit, produse de panificaţie fără gluten, produse de carne congelate, carne de raţă şi de gâscă, specialități din făină de spellt/produse bio, pateuri din ficat de gâscă, bomboane jeleu naturale şi fructe uscate.

Participanții din România sunt distribuitori de produse alimentare, furnizori pentru lanțuri de magazine, comercianți, etc.

Evenimentul constă în întâlniri bilaterale, prestabilite, între firmele din Ungaria şi România, organizate într-un cadru organizat, unde reprezentanții firmelor aleg partenerii de discuție cu ajutorul organizatorilor.

Participarea la eveniment este gratuită, dar necesită înregistrare până la data de 9 iunie 2019, la  adresa de email radu.matiut@ccia-arad.ro sau la telefon +40.743.171.518.

 

Firmelor participante nu se decontează transportul sau cazarea.   

 

 

Cu stimă,

 

 

Radu Mătiuț

Responsabil eveniment

2019-05-31T05:57:18+03:00
X