Vă invităm să participaţi la realizarea sondajului de opinie România 2019.

Sondajul reprezintă componenta principală a Raportului Competitivităţii Globale ediţia 2019 şi relevă datele necesare evaluării anuale a mediului economic şi a capacităţii sale de a realiza o creştere economică susţinută. Raportul competitivităţii globale este, din 1979, publicaţia emblematică a Forumului Economic Mondial (WEF) de la Davos şi este recunoscut ca lider mondial în domeniul comparaţiei factorilor care afectează competitivitatea şi creşterea economică. Forumul economic mondial întocmeşte anual Raportul competitivităţii mondiale, un clasament al competitivităţii realizat pe baza intervievării a 15.000 de directori de companii din 144 de ţări, printre care şi România.

Forumul Economic Mondial de la Davos, pe baza datelor pe care Camera de Comerţ şi Industrie a României le va raporta prin sondajul de opinie, va realiza clasamentul mondial al competitivităţii economiei României la nivel mondial.

Completarea chestionarului necesită alocarea unui timp de aproximativ 30 de minute. Metodologia de completare este cuprinsă în cadrul chestionarului.

Pentru eventuale clarificări, persoanele responsabile cu acest proiect sunt Cristina Mihai, director Direcţia Relaţii Interne şi ICC România, email: cristina.mihai@ccir.ro, tel: 0213191885 sau Mihaela Nedelcu, şef birou Informaţii de Afaceri, Direcţia Relaţii Interne şi ICC România, email mihaela.nedelcu@ccir.ro, tel: 0374474368.

2019-04-09T08:02:41+03:00
X