În 30 mai 2019 va avea loc cea de-a 3-a ediţie a Forumului de Afaceri Trilateral Republica Moldova-România-Ucraina, o componentă cheie al Forumului Internaţional Investiţional al municipiului Chişinău.

Forumul trilateral este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, cu suportul Primăriei municipiului Chişinău şi a proiectului Business-INN Moldova (EEN). Forumul transfrontalier are drept scop prezentarea oportunităţilor de dezvoltare a relaţiilor de parteneriat între cele trei state.

Ediţia curentă va găzdui un amplu program de afaceri, în cadrul căuia vor fi discutate subiecte de actualitate pentru business. Această platformă de networking reprezintă ocazia perfectă pentru a identifica noi parteneri din Ucraina și Republica Moldova și o oportunitate deosebită pentru impulsionarea proiectelor transfrontaliere din regiune.

În cadrul Forumului va avea loc expoziţia de produse moldoveneşti.

Pe 31 mai 2019 vor fi organizate pentru delegaţiile din România şi Ucraina vizite la întreprinderile mun. Chişinău şi din proximitate.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să contactaţi Direcţia Relaţii Internaţionale din cadrul CCI MD, tel.: +373 22 22 13 18, email: rodica.dimitriu@chamber.md.

 

2019-03-19T10:54:34+02:00
X