Stimată Doamnă/ Stimate Domn

 

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, prin Centrul de Formare Profesională, organizează cursuri acreditate, recunoscute de Autoritatea Națională de Calificări, de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și de Ministerul Educației și Cercetării Științifice, certificatele obținute fiind recunoscute atât la nivel național, cât și în Uniunea Europeană.

 

Pentru perioada – 27 februarie – 5 martie 2019, CCIA Arad vă propune cursul de MANAGER PROIECT- COD COR 242101, care include 40 de ore de practică și teorie.

Cursul se adresează tuturor organizațiilor, instituțiilor sau companiilor private care doresc accesarea unei finanțări din Fonduri Structurale, de Coeziune sau orice finanțare europeană prin intermediul personalului propriu. După absolvirea acestei sesiuni de formare, participanții îşi vor dezvolta abilitățile si competențele necesare pentru identificarea, accesarea, scrierea, derularea si implementarea unui proiect de succes.

 

Manager Proiect (cod COR: 242101)

Scopul cursului: Insusirea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor de scriere si management al proiectelor finantate prin fonduri europene.

Principalele tematici abordate:

– planificarea proiectului;

– scrierea cererilor de finanţare;

– modele de planuri de afaceri şi studii de fezabilitate;

– analiza riscului proiectului;

– implementarea proiectului;

– proceduri de achiziţii;

– managementul resurselor umane şi managementul financiar

Beneficii:

– dezvoltarea abilitatilor de planificare, organizare, coordonare a elementelor componente ale unui proiect;

– dezvoltarea abilitatii de a identifica corect o problema, de a dezvolta o idee de proiect si de a o incadra intr-un Program Operational in vederea obtinerii unei finantari nerambursabile din Fonduri Structurale;

– cresterea capacitatii de a intelege si de a raspunde cerintelor clientului / beneficiarilor proiectului;

– Imbunatatirea abilitatilor de coordonare a diferitelor tipuri de resurse (umane, financiare, de timp) implicate de un proiect;

– Imbunatatirea capacitatii de gestionare a relatiilor de parteneriat din cadrul proiectelor derulate, inclusiv a relatiei cu Finantatorul;

– Imbunatatirea capacitatii de monitorizare si evaluare a proiectelor si, implicit, cresterea nivelului calitativ al produsului final oferit clientului

Conditii de inscriere: Studii superioare.

Actele necesare (in copie): BI/CI, diploma de studii, certificat de nastere, certificat de casatorie (daca este cazul).

Cost : 700 lei

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă oferim și o serie de discount-uri:

  1. Discount-ul de fidelizare, oferit membrilor CCIA Arad – 10%.
  2. Discount-ul legat de numărul participanților dintr-o companie/instituție – 10% dacă se înscriu mai mult de 2 angajați.

NOTĂ: Reducerile nu se cumulează.

Pentru o organizare eficientă vă rugăm să confirmați înscrierea Dumneavoastră la adresele de email ccia@ccia-arad.ro sau carmen.crisan@ccia-arad.ro.

Detalii suplimentare la telefon: 0730.188.299 sau 0257/200.800, fax 0257/254200.

Vă așteptăm cu drag!

2019-02-27T10:26:45+02:00
X