Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova anunţă cea de-a XVIII-a ediţie a expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova”.

Expoziția va avea loc în perioada 30 ianuarie – 3 februarie 2019, în incinta Centrului Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” (mun. Chişinău, str. Ghioceilor, nr.1).

Organizatorul expoziției – CCI a R. Moldova, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova.

Conceptul evenimentului urmărește unificarea forțelor reprezentanților administrației publice, comunității de afaceri și organizațiilor obștești în vederea susținerii fabricării produselor autohtone, punerii în evidență a nivelului de competitivitate a acestora și majorării cererii de consum a produselor naționale.

Pe parcursul anilor “Fabricat în Moldova” a devenit o platformă de creare a condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și de promovare a imaginii Republicii Moldova.

La eveniment vor participa agenți economici din diferite domenii de activitate și regiuni ale țării, precum și comunitatea de afaceri de peste hotare.

Ca și în edițiile anterioare, expoziția va găzdui un program amplu de afaceri în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători. În acest sens vor fi organizate diverse concursuri, mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial- economice.

Pentru informații: Direcţia relaţii Internaţionale din cadrul CCI RM, inga.leontean@chamber.md, +373 22 222 626.

 

2018-12-11T13:54:31+02:00
X