Luni, 8 octombrie 2018, ora 15:30, la Conferința “Smart Start USA – Soluții eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești”, ce va avea loc la la Rectoratul Universității Aurel Vlaicu Arad, Bulevardul Revoluției, nr.77. În cadrul conferinței va fi prezentată platforma de înscriere în program.

 

Evenimentul este organizat de: Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Arad, Camera de Comerț și Industrie a României, Academia de Studii Economice din București, Fundația Laufer, împreună cu partenerii de implementare a programului Smart Start USA: Piraeus Bank, Banca Transilvania, Banca Comercială Română, Mastercard, certSign, FNGCIMM, Fondul Român de Contragarantare.

 

Programul Smart Start USA urmărește finanțarea și facilitarea accesului unui număr de cel puțin 10.000 de IMM-uri și antreprenori români, anual, pe piețele internaționale, atenția principală fiind acordată pieţei Statelor Unite ale Americii. Într-o primă etapă, mediul de afaceri român va avea posibilitatea de a  intra în contact direct cu  realitățile pieței americane, în acest moment, prea puțin cunoscuta în România. Prin intermediul programului societățile comerciale cu capital românesc vor fi conectate la oportunități concrete de dezvoltare profitabilă a business-ului și de extindere a brand-urilor proprii în medii economice dinamice și competitive.

Bugetul alocat finanțărilor companiilor cu capital românesc, prin intermediul Smart Start USA, este de 500 mil. USD.

 

La eveniment vor participa reprezentanți ai băncilor partenere, ai mediului academic, ai mediului de afaceri, membri ai Corpului Diplomatic și nu numai.

 

Pentru o organizare eficientă vă rugăm să confirmați înscrierea Dumneavoastră, la adresele de email ccia@ccia-arad.ro sau carmen.crisan@ccia-arad.ro. Detalii suplimentare la telefon: 0730.188.299 sau 0257/200.800, fax 0257/254200.

 

 

Vă așteptăm cu drag,

 

Prof. Carmen Marinela CRIȘAN

Manager Formare Profesională

 

Prezentare SSUSA

2018-10-05T06:19:49+03:00
X