Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluții de ecommerce bazate pe platforma Magento., a lansat, in colaborare cu DHL Express, un nou serviciu „Blugento Global”, un serviciu dedicat magazinelor online care vor să își extindă activitatea peste granițe.

 

Noul serviciu facilitează extinderea afacerilor românești în afara țării prin soluția tehnică oferită de Blugento, integrarea cu sute de canale de promovare a produselor din toată lumea, conectarea cu modalități de livrare și plată din peste 200 de țări, facilitarea localizării prin traduceri automatizate și consultanță personalizată pentru business-urile care au în plan să se lanseze la nivel internațional.

 

Pentru comercianții din România care doresc să vândă și pe alte piețe, platforma Blugento se va integra cu marketplace-uri, comparatoare de prețuri și canale de vânzare din toată lumea și va automatiza procesul de listare al catalogului de produse. Astfel un magazin din România, construit pe Blugento, va putea să vândă, din aceeași interfață, pe canale populare precum Amazon sau eBay.

 

Mai multe informatii gasiti accesând https://www.blugento.ro/.

 

2018-09-26T07:37:53+03:00
X