CCIA Arad organizează a treia serie pentru cursul de Responsabil cu protecţia datelor cu caracter personal

CCIA Arad informează companiile și instituțiile publice despre organizarea unei a treia serii pentru cursul de Responsabil cu protecţia datelor cu caracter personal pentru a veni în sprijinul acestora în procesul de aliniere la normele europene în domeniu.

Este un curs foarte important pentru companii și instituții, în procesul de aliniere la normativele europene care produc efecte în legislația națională. Este important de menționat faptul că la finalul acestui curs toţi participanţii vor primi un Certificat de absolvire emis de CCIA Arad și Asociația pentru Management Strategic și Lobby”, declară președintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici.

CONTINUĂ ÎNSCRIERILE LA CURS: SERIA 19-21 APRILIE

Interesul crescut pentru cursul de Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal a dus la epuizarea rapidă a locurilor puse la dispoziție de CCIA Arad în prima și a doua serie (1-3 martie și 19-21 martie), astfel încât organizatorul oferă o a treia serie celor interesați, cu desfășurare în intervalul 19-21 aprilie a.c.

Săptămâna trecută s-a încheiat prima serie a acestui curs atât de căutat de companii și instituții. Centrul de Formare Profesională a propus un pachet foarte atractiv pentru acest tip de curs, atât din punct de vedere financiar, cât și calitativ, prin prisma programei atinse și a trainerului care îl susține, conf. univ. dr. Petrică – Mihail Marcoci. Feed-back-ul a fost unul pozitiv după încheierea primei serii. Prin prisma solicitărilor de participare estimăm un interes crescut și o participare numeroasă în continuare”, declară prof. Carmen Marinela Crișan, coordonatorul Centrului de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad.

REGULAMENT ȘI SANCȚIUNI APLICABILE DIN 28 MAI 2018

CCIA Arad vine în sprijinul companiilor şi instituţiilor publice cu un curs de specializare pentru Responsabilii cu protecţia datelor cu caracter personal, conform cu obligaţia instituită prin Regulamentul U.E. nr. 679/2016 (G.D.P.R) privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, aplicabil din 28 mai 2018.

Programa cursului GDPR conţine următoarele teme: categorii de date cu caracter personal care fac obiectul protecției, tipuri de operațiuni care intra sub incidenta Regulamentului de protective a datelor personale, protecția datelor cu caracter special, responsabilul cu protecția datelor personale (atribuții, obligații, drepturi si limitări profesionale), sisteme de protecție a datelor personale, managementul incidentelor cu date cu caracter personal, comunicarea în managementul protecției datelor cu caracter personal, transferuri interne si internaționale ale datelor cu caracter personal, studii de caz.

Detalii suplimentare la telefon: 0730.188.299 sau 0257/208.800, fax 0257/254.200, persoană de contact prof. Carmen Marinela Crișan.

2018-03-06T09:10:42+02:00
X