CCIA Arad și BusinessMark vă invită la două evenimente pe teme de fiscalitate și resurse umane

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad şi BusinessMark vă invită să participaţi la două evenimente, pe teme de interes, ce vor avea loc în următoarea perioadă în Timişoara:

1. Conferința Tax & Finance Forum Timişoara, 8 martie 2018Hotel Timișoara

Experţii din cele mai importante companii de consultanţă vor prezenta și analiza tendinţele și politicile fiscale la nivel internaţional, armonizarea legislaţiei românești, principalele modificări și reglementări ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală.

Evenimentul se adresează următorului public ţintă: directori financiari, generali, economici și contabili, controlleri financiari, contabili, auditori, experţi fiscali, analiști financiari și consultanţi fiscali.

2. Conferința HR Steps Timișoara, 9 martie 2018Hotel Timișoara.

Specialiștii români și străini își concentrează atenţia asupra obiectivelor strategice ale departamentului de HR în dezvoltarea regională, dar și pe atribuţiile interne ale acestuia care ajută la îndeplinirea scopurilor strategice ale companiei.

Evenimentul se adresează următorului public ţintă: Directori Generali, manageri de HR, HR Business Partners, specialiști și consultanţi de HR, antreprenori.

Mai multe informaţii gasiţi în prezentările anexate acestui email şi pe site-ul evenimentelor: Tax & Finance Forum Timisoara şi HR Steps Timisoara.

Membrii CCIA Arad beneficiază de o reducere de 20% la preţul biletului.

Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră până în 6 martie 2018, la adresa de emailccia@ccia-arad.ro, menţionând numele şi prenume participantului/ţilor, funcţia şi adresa de email.

2018-02-28T14:22:32+02:00
X