CCIA Timiş şi Universitatea de Vest din Timişoara derulează proiectul “Stimularea Spiritului Antreprenorial în rândul Tinerilor din Regiunea Vest – START SMART”

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş şi Universitatea de Vest din Timișoara, derulează proiectul “Stimularea Spiritului Antreprenorial în rândul Tinerilor din Regiunea Vest – START SMART”.

Obiectivul general al proiectului constă în stimularea și susținerea inițiativei antreprenoriale a populației urbane din Regiunea Vest, în scopul sporirii ratei de ocupare și dezvoltării mediului de afaceri regional. Proiectul urmărește crearea și dezvoltarea de afaceri cu potențial ridicat în materie de autosustenabilitate și dezvoltare, în cele 4 județe din aria de acoperire, din care minim 2 în fiecare județ, asigurând pe această cale ocuparea antreprenorilor, dar și crearea de locuri de muncă pentru populația locală.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să accesaţi:

http://www.cciat.ro/cciat_Comunicat_de_presa_9_februarie_2018_-_Anun%C8%9B_%C3%AEncepere_proiectSTART_SMART

sau

http://startsmart.proiecte-feaa.ro/preinscriere/.

Persoană de contact din cadrul CCIA Timiş este domnul Cosmina MIREA, coordonator proiect, tel.: 0372-185-285, e-mail: cmirea@cciat.ro.

2018-02-27T19:08:46+02:00
X