Întâlniri bilaterale internaţionale la AGROMALIM – 8 septembrie 2017

Centrul EXPO Arad va găzdui evenimentul de brokeraj internaţional organizat de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest sub egida Enterprise Europe Network.

Dedicat industriei agro-alimentare, acesta va avea loc în data de 8 septembrie 2017, între orele 10.30 – 13.00, în cadrul târgului AGROMALIM 2017 organizat de Camera de Comerţ. Industrie şi Agricultură la Expo Arad în perioada 7-10 septembrie 2017.

Obiectivul acestei sesiuni de Business-to-Business este de a sprijini companiile româneşti să acceseze noi pieţe internaţionale şi să îşi crească reţeaua de parteneri strategici transnaţionali..

Participarea la eveniment presupune înregistrarea pe platforma de brokeraj dedicată evenimentului, accesând link-ul: https://agromalim.b2match.io/ (butonul ”Register Now” din partea dreaptă în antetul paginii).
Pasul următor constă în completarea unui profil al firmei care conţine o descriere, precum şi informaţii referitoare la cererea şi/sau oferta Dumneavoastră. Înregistrarea este deschisă până la data de 7 septembrie 2017, iar programarea de întâlniri se face în perioada 17 august – 7 septembrie 2017.

Sesiunea de brokeraj este dedicată tuturor actorilor din industria agro-alimentară: producători de produse agro-alimentare, de utilaje sau de ambalaje, distribuitori, cercetători, etc.
Organizatorii intenţionează să atragă participanţi din Ungaria, Serbia, Austria, Bulgaria, Germania, Slovacia, dar şi alte ţări.

Participarea la evenimentul de brokeraj este gratuită.

Mai mult, participanţii cu cel puţin o întâlnire bilaterala validă la sesiunea de brokeraj vor avea acces gratuit la Târgul AGROMALIM pe toata durata desfăşurării (7-10 septembrie) pe baza agendei personalizate pe care o vor primi pe e-mail în prealabil.

Pentru orice informaţii suplimentare precum şi ajutor la înregistrare va rugam sa contactaţi persoana de contact din cadrul ADR Vest: Karla Haţegan – karla.hategan@adrvest.ro, +4 0256 491 923.

Pentru informaţii legate de Expoziţie, persoana de contact din partea CCI Arad: Cimi Enache – +4 0730 188 291, cimi.enache@ccia-arad.ro.

DESPRE ORGANIZATORI:
Începând cu 1 ianuarie 2015 Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) este partener al Enterprise Europe Network – reţea europeană prezentă în peste 60 de ţări, care are ca scop sprijinirea întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM-uri) în dezvoltarea potenţialului inovativ şi de afaceri pentru creşterea competitivităţii şi dezvoltare inteligentă şi durabilă.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad reprezintă interesele a peste 58.000 de societăţi economice din judeţul Arad. Una dintre priorităţile CCI Arad constă în organizarea de târguri şi expoziţii de anvergura naţională şi internaţională, venind astfel în sprijinul mediului de afaceri în numeroase domenii. În aproape 20 ani de activitate, departamentul EXPO Arad a organizat anual zeci de târguri şi expoziţii şi sute de evenimente private, reuşind să îşi consolideze permanent poziţia şi recunoaşterea.

DESPRE BROKERAJ:
Evenimentul de brokeraj constă în organizarea de întâlniri bilaterale între firme pe durata unor runde de câte 20 de minute. La acest eveniment se vor organiza 8 runde a câte 20 de minute, ceea ce presupune că fiecare firmă va putea programa 8 întâlniri. Pentru a putea participa la sesiunea de brokeraj, firmele vor trebui să introducă un profil care să conţină obligatoriu cererea si/sau oferta pe care o vor promova către ceilalţi participanţi, denumite pe site ” cooperation profiles”. Participarea la acest eveniment are valoare adăugată datorită posibilităţii de documentare asupra partenerilor cu care firmele pot solicita întâlniri, acceptarea sau respingerea întâlnirilor propuse, ceea ce duce la evaluarea concretă a posibilităţilor de colaborare imediată sau în viitorul apropiat între parteneri.

Articol publicat de Revista Ferma, link: http://www.revista-ferma.ro/articole/evenimente/intalniri-bilaterale-internationale-la-agromalim-8-septembrie-2017

2017-08-18T08:54:03+03:00
X