Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) demarează, în perioada imediat următoare, cursuri de contabil și agent imobiliar.

Cursul de contabil presupune dobândirea de cunoștințe privitoare la planificarea activității contabile, dezvoltarea profesională, întocmirea/completarea documentelor primare; contarea operațiunilor patrimoniale, efectuarea de calcule specifice; completarea registrelor contabile; întocmirea balanței de verificare; evaluarea patrimonială, întocmirea bilanțului contabil. Absolvirea unui astfel de curs oferă reale oportunităţi de angajare pentru toţi cei care îl studiază. Cursanții absolvenți pot opta fie pentru angajarea în marile companii, fie au posibilitatea de a lucra pe cont propriu.

Cursul de agent imobiliar se adresează tuturor persoanelor și are ca scop dezvoltarea cunoștintelor și abilităților necesare managerilor și angajaților agențiilor imobiliare, precum și celor interesați să lucreze în acest domeniu. Informații și înscrieri la Centrul de Formare Profesională al CCIA Arad, strada Cloșca, nr.5, e-mail: carmen.crisan@ccia-arad.ro.

2017-07-05T09:59:29+03:00
X