Start la înscrierile în competiţia E.ON Energy Globe Award Romania 2017

 

La 1 mai s-a lansat cea de-a doua ediţie a competiţiei E.ON Energy Globe Award România, în care pot fi inscrise proiecte inovatoare în domeniul eficienţei energetice şi protejării mediului. Înscrierile se fac pe site-ul www.energyglobe.ro, până la data de 31 mai 2017.

Competiţia este deschisă oricui: firme, persoane fizice, companii, instituţii publice, organizații neguvernamentale, institute de cercetare, asociații, comune, orașe, școli, universităţi, etc.

 

În funcţie de temă şi adresabilitate, proiectele înscrise sunt grupate în cinci categorii: companii, municipalităţi, do it yourself, tineret şi idei. Dacă în primele patru categorii sunt eligibile proiectele aflate în diverse faze de realizare, în cea de-a cincea categorie vor fi incluse doar acele iniţiative sau idei încă neimplementate.

 

Câștigătorii pentru fiecare categorie vor fi premiaţi în luna octombrie la București.

 

Proiectul sau ideea dumneavoastră poate deveni un model pentru întreaga lume!

 

Energy Globe Award (EGA), cea mai importantă competiţie la nivel internaţional din domeniul eficienţei energetice şi protejării mediului înconjurător, cu o tradiţie de aproape două decenii, este organizată în România de către compania E.ON începând din anul 2016. La prima ediţie, în competiţia E.ON Energy Globe Award au fost înscrise peste 150 de proiecte, iar Marele premiu a fost de 10.000 de Euro.

 

Cu circa 180 de țări participante și mii de proiecte înregistrate în fiecare an, Energy Globe este cea mai mare platformă pentru sustenabilitate și cel mai important premiu din lume în domeniul protecției mediului.

 

Pentru detalii cu privire la premiile Energy Globe și pentru descărcarea formularului de înscriere vă rugăm să accesați pagina www.energyglobe.ro.

 

Pentru întrebări, vă rugăm contactați echipa Energy Globe, prin e-mail la energyglobe@eon-romania.ro.

2017-05-04T09:40:33+03:00
X