Gala Mediului de Afaceri Arădean va reuni, joi, de la ora 18.30, la Expo Arad, unele dintre cele mai importante companii locale. Au confirmat participarea aprox. 500 de persoane, într-un eveniment exclusivist, care pe de o parte va premia excelența în afaceri, pe de altă parte marchează un deceniu de schimbări determinate de aderarea României la Uniunea Europeană.

„Am devansat puțin această sărbătoare, să ne putem bucura de ea împreună cu oamenii de afaceri arădeni, reprezentanți ai companiilor locale sau multinaționale. Data de 1 ianuarie 2007 a schimbat radical imaginea Aradului și industria sa. Astăzi avem printre noi companii internaționale solide, cu zeci de mii de angajați și profituri incredibile, mari angajatori nu numai la nivel acestei regiuni, ci în Europa. Aradul a intrat într-un circuit internațional și datorită acestora, dar și datorită companiilor sale care s-au reinventat și s-au aliniat la standardele europene de calitate. Astăzi, produse fabricate la Arad ajung pe mai multe continente, și asta demonstrează forța industriei noastre”, a subliniat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, dl. Gheorghe Seculici.

Gala Mediului de Afaceri Arădean reunește personalități din business, administrație, investitori mici și mijlocii, mass-media, entertainment, mediul universitar. Plachetele conferite anul acesta celor mai performanți antreprenori sunt unicate, realizate pe comandă specială, de un manufacturier arădean. Celor premiați cu Trofeul de Excelență li se vor acorda plachete distincte, realizate după o concepție grafică a echipei Camerei de Comerț.

„Ne-am dorit ca și anul acesta să fim… ieșiți din tipare! Somptuozitatea evenimentului se vede de la aranjamentul sălii, programul artistic și, evident, distincțiile acordate. Am creat un ansamblu frumos, ne-am străduit să fim originali și am încredere că invitații noștri vor aprecia asta”, a accentuat dl. Gheorghe Seculici.

2016-10-29T22:33:28+03:00
X