Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, în parteneriat cu Oficiul Teritorial pentru IMM-uri și Cooperație Timișoara, invită mediul de afaceri joi, 18 februarie 2016, începând cu ora 10:30, la sediul CCIA Arad de pe strada Cloșca nr. 5, la seminarul de informare intitulat “Finanțarea IMM-urilor – Prezentarea Programelor Naționale cu finanțare de la bugetul de stat în anul 2016”.

 

 

„Evenimentul se adresează companiilor cu activitate în domeniul serviciilor şi comerţului, persoanelor fizice  care doresc să iniţieze o nouă afacere în domeniul producţiei, serviciilor şi comerţului, precum şi tinerilor antreprenori sau femeilor manager. Anul acesta exista zece programe de sprijinire a afacerilor mici şi mijlocii, prin bugetul Ministerului Economiei, Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri , dintre care trei sunt noi. Participarea la eveniment are ca scop identificarea şi familiarizarea cu cele mai eficiente soluţii de finanţare în raport nevoile afacerii”, a declarat Gheorghe SECULICI, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad

 

 

Participarea la eveniment poate fi confirmată până cel târziu în data de 17.02.2016, la adresa de email carmen.crisan@ccia-arad.ro, persoană de contact Carmen Crișan, telefon: 07301888299.

2016-11-01T19:39:37+02:00
X