Camera de Comerț și Industrie România – China în parteneriat cu Ministerul Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat organizează în perioada 29 noiembrie – 6 decembrie 2019 o misiune economică în China.

Programul misiunii economice cuprinde  întâlniri cu oficialități ale administrațiilor locale sau cu reprezentanți ai CCPIT (China Council for the Promotion of International Trade) din cele trei metropole vizitate: Shanghai, Bejing și Yiwu şi  participarea la evenimentele dedicate Zilei Naţionale a României, organizate cu acest prilej de Ambasada României din Beijing.

Participarea companiei dumneavoastra poate constitui un bun prilej pentru identificarea unor potențiali parteneri de afaceri, o oportunitate de promovare a brand-urilor proprii, precum și o excelentă ocazie de a iniţia discutii cu reprezentanţii companiilor chineze de interes pentru dumneavoastră.

Pentru informații suplimentare și înscrieri vă rugăm să contactați coordonatorul de program al CCIRC, Georgiana IOSIF, tel. 0728.886.114, e-mail: ccircoffice@gmail.com.

Descarcă:

Invitaţie

Program

Tarife şi servicii

Fişa de participare

2019-10-22T09:28:39+03:00
X