În perioada 10-17 noiembrie 2019, Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) va organiza o misiune economică în Japonia, acţiune ce va include o serie de întrevederi de afaceri la Tokyo și Osaka.

Obiectivul acestei misiuni economice este facilitarea accesului pe piața din Japonia a companiilor românești și intensificarea comerțului de mărfuri și servicii, având în vedere și intrarea în vigoare a Acordului de Parteneriat Economic Uniunea Europeană – Japonia de la începutul acestui an.

Conform agendei preliminare, misiunea economică va cuprinde întrevederi la nivelul Camerei de Comerț a Japoniei și Osaka, cu reprezentanții JETRO (Organizația de Comerț Exterior a Japoniei), Guvernul Metropolitan Tokyo/Centrul de dezvoltare al afacerilor și Centrul de cooperare industrială EU-Japan.

Având convingerea că această inițiativă reprezintă un mijloc eficient pentru extinderea activităţii comerciale pe această piață extra-comunitară importantă, invităm firmele arădene să facă parte din grupul oamenilor de afaceri ce vor participa la misiunea economică.

Valoarea pachetul de participare este 4700 euro (fără TVA)* și include: zbor București-Tokyo și retur la clasa economic, transferuri interne, cazare la hotel de 5*, bilet tren rapid pe ruta Tokyo-Osaka- retur, servicii de traducere.

*valoarea pachetului are caracter informativ și poate suferi modificări ulterioare.

Descarcă agenda.

Înscrierile se vor efectua completând formularul on-line disponibil aici.

Pentru detalii persoana de contact este:

Răzvan Pârvulescu

Șef Birou Relații Bilaterale

email: razvan.parvulescu@ccir.ro

tel: +40374474382.

2019-10-17T07:50:35+03:00
X