Joi 28 martie 2019, de la ora 10:00 își deschide porțile cel mai mare eveniment autohton dedicat tendințelor din panificație, cofetărie și HoReCa. Timp de 3 zile, Centrul Expo Arad va fi capitala est-europeană a soluțiilor și tehnologiilor dedicate afacerilor de profil, dar și locul în care își vor etala talentul cei mai buni bucătari, brutari și cofetari, în cadrul competițiilor care vor desemna, printre altele, Pâinea și Tortul Anului 2019. Aflați detalii din programul expoziției.

Peste 20.000 de antreprenori, specialiști și pasionați din sectoarele panificație, patiserie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea, alimentație publică și HoReCa sunt așteptați să treacă pragul Expoziției Internaționale GastroPan, în perioada 28-30 martie, pentru a identifica, testa și compara, într-un cadru profesional, tendințele, tehnologiile, utilajele, ingredientele, ustensilele, accesoriile și soluțiile de afaceri din domeniu.

134 de furnizori cu tradiție din 22 de țări își vor expune noutățile la standurile GastroPan, printre care cei mai importanți furnizori români, dar și numeroși expozanți străini, atrași de potențialul de dezvoltare a pieței românești. Expoziția se desfășoară în 4 săli expoziționale totalizând peste 7.200 mp.

“GastroPan este o sursă de inspirație, un adevărat generator de trenduri pentru orice manager sau specialist din brutării, cofetării, patiserii, gelaterii, pizzerii, baruri, cafenele, hoteluri sau restaurante, dar și pentru persoanele dornice să pornească o afacere de profil”, a explicat Boróka Jakab, Manager Proiect GastroPan 2019.

Programe demonstrative, concursuri și degustări.

Pe toată durata expoziției vizitatorii vor regăsi la standuri cele mai noi soluții și tehnologii dedicate industriei de profil. Veți putea identifica soluții și idei de afaceri noi, veți experimenta noi procese tehnologice, veți testa echipamente inovatoare, veți descoperi gusturile și tendințele anului în panificație, cofetărie și HoReCa.

Programele demonstrative, atelierele practice, show-urile de coacere și de gătit, degustările și lansările de produse susținute de specialiști români și străini vor prezenta tehnologii moderne de procesare, modelare, idei de preparare a înghețatei artizanale, tehnici culinare inovatoare sau idei de decorare a torturilor.

Cele 9 categorii ale Concursurilor GastroPan, care îi vor premia pe cei mai buni cofetari, brutari și bucătari, vor fi grupate în 3 secțiuni competiționale – panificație-patiserie, cofetărie și gastronomie. Competițiile au rolul de a impune Produsele Anului 2019 pe piață și totodată de a sprijini talentele și afacerile din domeniu.

Întreaga atmosferă de la GastroPan va fi prielnică pentru schimburi de experiențe, întâlniri de afaceri, dialoguri constructive între specialiști, furnizori și antreprenori. Multitudinea de soluții, tehnologii și programe asigură posibilitatea ca în orice moment din cele 3 zile de vizitare să se nască noi idei de afaceri și sau modalități de consolidare sau dezvoltare pentru afacerile existente.

Expoziția GastroPan poate fi vizitată de joi până sâmbătă, în perioada 28-30 martie 2019, în intervalul orar 10:00-18:00. Accesul se face pe bază de invitație sau un talon de acces, care poate fi completat pe www.gastropan.ro

2019-03-26T09:20:17+02:00
X