Sesiunea a VIII-a a întrunirii de afaceri a Comunităţii Andine va avea loc în data 8-9 mai 2019 în localiatea La Paz, Bolivia.

Evenimentul reprezintă o importantă platformă de afaceri, reunind peste 400 de exportatori din Peru, Bolivia şi Columbia, ce activează în sectoare precum alimente şi băuturi, textile, încălţăminte, produse de larg consum sau servicii de export.

 

La sesiune vor fi prezenţi cei mai reprezentativi 50 de exportatori din Peru, autorităţile peruane asigurând, în acest sens, condiţii preferenţiale de participare pentru companiile româneşti interesate de întâlnirile B2B cu ocazia acestui eveniment.

 

Astfel, companiile româneşti care doresc să participle la întâlniri cu parteneri peruani în cadrul sesiunii pot beneficia de transport aerian asigurat, transferuri locale gratuite şi tarife preferenţiale de cazare, asigurate de autorităţile statului Peru.

 

În acest sens, este necesar să accesaţi linkul: https://www.encuentroempresarialandino.com/index.php?tu=comp&ci=4, să finalizaţi procesul de înscriere, iar companiile selectate de către organizatori vor putea beneficia de facilităţile mai sus menţionate.

 

Descarcă: Invitatie si Lista participanti.

 

2019-03-26T08:11:57+02:00
X