Camera Agricolă Națională a Ungariei organizează în cadrul Agromalim întâlnirea asociațiilor de agricultori din bazinul Carpatic. Această întâlnire este o premieră pentru cel mai mare târg de agricultură din vestul țării, al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură din Arad!

Evenimentul reunește, într-un panel de specialitate, agricultori din mai multe județe care vor dezbate proiectele comune de colaborare, relația cu autoritățile locale și centrale. Întâlnirea este însă destinată și schimbului de experiență, având în vedere că în aria de referință activează unii dintre cei mai performanți agricultori ai României.

„Secțiunea de comunicări, dezbateri și conferințe este foarte importantă pentru Agromalim. Agricultura este o știință și cei care o abordează științific, așa cum am văzut și în județul Arad, au rezultate excelente. De aceea, ne bucură că putem găzdui această întâlnire și că putem realiza cadrul unor discuții de specialitate care, cu siguranță, vor atrage un public interesat și cunoscător”, a declarat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură din Arad, dl. Gheorghe Seculici.

Agromalim, târg internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje, are loc în perioada 8-11 septembrie, la Expo Arad.

2016-09-24T22:13:59+03:00
X