O delegație italiană de oameni de afaceri din provincia Puglia, orașul Foggia și împrejurimi, a fost primită de conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, în vederea explorării pieței locale pentru desfacerea de produse alimentare și băuturi specifice sudului Italiei. Oamenii de afaceri italieni reprezintă o asociere de producători (Terre Federiciane) de produse tradiționale, paste, vinuri, ulei de măsline, legume în ulei. Sunt interesați de găsirea unui distribuitor în Arad, pentru a-și dezvolta afacerea în estul Europei. Italienii s-au întâlnit în prealabil cu președintele Consiliului Județean, dl. Iustin Cionca.

„I-am primit cu interes pe oamenii de afaceri din Puglia, care consideră Aradul un areal propice dezvoltării afacerii lor. Le-am propus variante de business to business și business to client, urmând ca în perioada următoare să revină în orașul nostru pentru negocieri directe”, a declarat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, dl. Gheorghe Seculici.

Conducătorul delegației italiene, dl. Luca Biscotti, a declarat, la rândul său: „Suntem foarte plăcut surprinși de orașul Arad, de comunitatea italiană importantă de aici, de mediul de afaceri dinamic. Ne-am propus să venim în vestul României pentru că știm că aici există un mare potențial și produsele tradiționale sunt apreciate. Putem aduce în oraș alimente italiene de calitate superioară, realizate după vechile noastre rețete, într-una dintre cele mai spectaculoase regiuni gastronomice ale Italiei”.

Aceleași produse ale producătorilor din Puglia sunt prezente și pe piața Americii de Nord și Americii de Sud.

2016-10-29T22:33:28+03:00
X