Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) va găzdui  Forumul de Afaceri România – Vietnam, ce se va desfășura vineri, 4 octombrie 2019, începând cu ora 9:00 (înregistrare), la Amfiteatrul Al. I. Cuza, CCIR Business Center din Bd. Octavian Goga, nr.2, București.

Evenimentul este în parteneriat cu Agenția de Promovare a Comerțului din Vietnam (VIETRADE), Ministerul Industriei și Comerțului al Republicii Socialiste Vietnam și Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, în marja celei de-a XVI a sesiune a Comisiei Mixte de Cooperare Economică România-Vietnam.

În cadrul evenimentului veți avea oportunitatea de a intra în dialog direct cu importante companii vietnameze din domenii precum: industria alimentară (pește și fructe de mare, cafea, ceaiuri, fructe confiate), agricultură, mase plastice, echipamente mecanice, echipamente de manipulare și ridicare, mobilier și decorațiuni, energie regenerabilă, domeniul bancar, resurse umane.

Agenda evenimentului și lista preliminară a delegației de afaceri din Vietnam le găsiţi anexate acestui email.

Participarea la Forumul de Afaceri România – Vietnam este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Cu speranţa că evenimentul prezintă interes pentru dumneavoastră, vă rugăm să vă înregistrați prezența prin intermediul formularului de înscriere online.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5BSqCeo15H0Gr072UYdPUynM2-I7fyfvlsu3jsh4YxL1H7Q/viewform

Accesul la eveniment va fi permis doar în baza înscrierii online.

Pentru mai multe detalii: Răzvan Pârvulescu – Consilier, Biroul de Relații Bilaterale, email: razvan.parvulescu@ccir.ro, tel: +40374 474 382.

2019-09-30T06:41:47+03:00
X