Camera de Comerț și Industrie a României în parteneriat cu Europuls – Centrul de Expertiză Europeană, Ambasada Japoniei în România și Ambasada Canadei în România, Bulgaria și Republica Moldova vă invită să participați la dezbaterea intitulată „Rolul Uniunii Europene în modelarea viitorului comerț liber”, care va avea loc în contextul celei de-a 7-a ediții a Forumului Eurosfat – cel mai mare forum anual de afaceri europene din România. Evenimentul se va desfășura vineri 12 aprilie 2019, la Hotel J.W. Marriott, București.

Experții invitați la această dezbatere vor analiza beneficiile și constrângerile politicii comerciale ale UE, respectiv impactul celor mai recente acorduri semnate de Uniunea Europeană cu state terțe, precum Canada și Japonia. De asemenea, vor fi abordate provocările la adresa actualului sistem comercial multilateral, vor fi discutate implicațiile politicii protecționiste într-un mediu din ce în ce mai dificil, precum și importanța implicării actorilor globali în combaterea acestor fenomene.

Nu în ultimul rând, vor fi dezbătute motivele pentru care reformarea Organizației Mondiale a Comerțului devine necesară, context în care se va analiza măsura în care Uniunea Europeană și aliații săi internaționali sunt capabili să redefinească actualul sistem comercial multilateral.

Pentru mai multe informații despre Forumul Eurosfat, procesul de înregistrare și vorbitorii confirmați, vă invităm să consultați pagina evenimentului: http://2019.eurosfat.ro/

Participarea la eveniment este gratuită. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să o contactați pe doamna:

Sabina Strîmbovschi
Consilier
Biroul Organizații Europene și Internaționale
Tel: 0040 374 474 357
E-mail: sabina.strimbovschi@ccir.ro

2019-04-05T08:53:51+03:00
X