Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) va găzdui Forumul de Afaceri România – Vietnam, ce se va desfășura în după-amiaza zilei de luni, 15 aprilie 2019 la CCIR Business Center din Bd. Octavian Goga, nr.2, București.

 

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Socialiste Vietnam, în marja vizitei oficiale la București a E.S. domnul Nguyen Xuan Phuc, Prim Ministru al R.S. Vietnam, ce va fi însoțit de o delegație de afaceri.

 

În cadrul acestui eveniment de referință veți avea oportunitatea de a intra în dialog direct cu importante companii vietnameze din domenii precum: petrol și gaze, textile, agricultură, produse alimentare, IT, turism, transport și logistică, energie, telecomunicații, instituții financiare și bancare, comerț, construcții civile și industriale, produse farmaceutice.

 

Descarcă lista preliminară a delegației de afaceri din Vietnam.

 

Taxa de participare este de 200 lei (fără TVA) / persoană, în limita locurilor disponibile.

 

Înregistrarea se face completând formularul de înscriere online: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeshQth62NZVNZlLSOe4hFWpWnwhuZ9uSBhOkDLzWmwZaLtdA/viewform

 

Accesul la eveniment va fi permis doar în baza confirmării înscrierii ce va fi transmisă de către CCIR ulterior înregistrării online.

 

Răspunsul dumneavoastră este aşteptat până cel târziu la data de 12 aprilie a.c, iar pentru detalii vă rugăm să îl contactaţi pe domnul:

 

Răzvan Pârvulescu,

Consilier, Biroul de Relații Bilaterale CCIR

email: razvan.parvulescu@ccir.ro

tel +40374 474 382.

 

2019-04-03T08:39:02+03:00
X