Misiune economică în Republica Populară Chineză organizată prin Camera de Comerț și Industrie România – China

Camera de Comerț și Industrie România – China informează societățile interesate că în perioada 16–24 octombrie 2017 va fi organizată o misiune economică în Republica Populară Chineză având ca principal obiectiv participarea la CANTON FAIR–ediția 122, eveniment care va avea loc în cadru China Import and Export Fair Complex.

Evenimentul expozițional este considerat cel mai mare de acest gen din lume, cu o participare estimată la peste 20.000 de societăți comerciale și producători de vehicule, utilaje şi materiale de construcţii, echipamente electrice, electronice şi IT, echipamente de iluminat, produse chimice, maşini şi produse agricole ş.a.

Companiile românești pot avea un bun prilej pentru a contacta potențiali parteneri de afaceri, oportunitatea de a promova brandurile proprii și posibilitatea de a cunoaștere cele mai noi realizări tehnologice în domeniile de interes vizate.

Călătoria în R.P. Chineză va beneficia și de un program care va cuprinde vizitarea celor mai importante metropole chineze: Canton, Macao şi Hong Kong.

Pentru informații suplimentare și înscrieri nu ezitați să contactați Programs Manager-ul CCIRC, dna. Luciana GRUIA, tel: 0729196816, email: b2b@ccroch.ro. 

Domenii si companii:

http://www.ccia-arad.ro/wp-content/uploads/2017/10/DOMENII-SI-COMPANII_FAZA-I.pdf

Formular de participare:

http://www.ccia-arad.ro/wp-content/uploads/2017/10/FORMULAR-DE-PARTICIPARE.docx

Program Faza I:

http://www.ccia-arad.ro/wp-content/uploads/2017/10/PROGRAM-FAZA-I.pdf

Tarife și servicii:

http://www.ccia-arad.ro/wp-content/uploads/2017/10/TARIFE-SI-SERVICII.pdf

 

2017-10-06T09:31:19+03:00
X