Pasionat de pescuit, vânătoare și activități în aer liber? Atunci te așteptăm la o nouă ediție Fishing&Outdoor Expo! Evenimentul va avea loc în perioada 22 – 25 februarie 2024, într-o nouă locație – Complex Expo Arad (Pavilion A). Intrarea în cadrul expoziției va fi GRATUITĂ pentru toți vizitatorii!
Cea de-a cincea ediție Fishing&Outdoor Expo va găzdui peste 100 de branduri de renume din domeniul pescuitului, articole pentru vânătoare, precum și vehicule de camping sau produse dedicate activităților în aer liber. Fishing&Outdoor EXPO ARAD 2024 este mai mult decât o expoziție, este o celebrare a pasiunii, o ocazie de a împărtăși cunoștințe și de a crea legături durabile în comunitate. Vizitatorii sunt așteptați nu doar să achiziționeze și să selecteze din gama largă de produse, ci și să schimbe experiențe legate de pescuitul sportiv și nu numai.
„Și în acest an, ne dorim o diversitate și calitate în rândul articolelor și echipamentelor expuse de partenerii noștri. Acest lucru nu ar fi posibil decât prin colaborarea de lungă durată pe care o desfășurăm cu majoritatea expozanților, prin deschiderea față de noi expozanți și prin interesul de care dau dovadă vizitatorii noștri”, a precizat organizatorul expoziției – Dragoș Boștioca. Și pentru că respectăm tradiția, intrarea pentru vizitatori va fi GRATUITĂ! Acesta este un eveniment ideal pentru a cunoaște comunitatea pescarilor și a iubitorilor de activități în aer liber, pentru a face schimb de experiențe și pentru a te bucura de cele mai recente inovații în domeniu.

 

 

FISHING & OUTDOOR EXPO
Calea Aurel Vlaicu 300, Arad
Tel. 0748.320.256, e-mail: bostiocadragos@gmail.com
www.facebook.com/foexpo
www.fishingexpo.ro

2024-02-16T14:48:39+02:00
X