DEMO METAL VEST, eveniment esențial pentru modernizarea și dezvoltarea companiilor din industrie

DEMO METAL VEST, singurul târg de tehnologie și inovație în prelucrarea metalului din Vestul României, va reuni în perioada 23-26 mai 2023, la Expo Arad, experți din domeniu, furnizori de tehnologie și utilizatori ai acesteia, interesați de modernizarea și dezvoltarea companiilor, precum și de actualizarea informațiilor necesare oricărui profesionist din industrie.

DEMO METAL VEST este esențial în cunoașterea și adoptarea mai rapidă a noilor tehnologii. Scopul adoptării acestora? Creșterea productivității și extinderea capacității de producție a companiilor și dezvoltarea capacității industriei locale de a răspunde mai rapid provocărilor competiției globale.

La DEMO METAL VEST vor putea fi văzute cele mai recente inovații și tendințe în tehnologii de prelucrare prin așchiere și debitare, sisteme de control și măsurare, echipamente de sudură și tratamente termice, proiectare și modelare asistată de computer (CAD/CAM), fabricație aditivă și prototipare rapidă, prelucrarea și finisarea suprafețelor, automatizare și robotizare, soluții Industry 4.0 etc.

În plus, la ediția din acest an, numeroase companii vor participa în premieră la eveniment. Astfel, spre exemplu, vor fi expuse pentru prima dată la Demo Metal Vest mașini de tăiat cu laser, vor fi prezenți furnizori români de servicii, producători de piese complexe etc.

În industrie, ca în orice alt domeniu aflat într-o continuă evoluție, este esențial să rămânem informați și să ne adaptăm noilor tendințe și inovații care ne influențează activitatea. Noile tehnologii expuse în cadrul evenimentului sunt cele care oferă reziliență și performanță afacerilor din industrie. DEMO METAL VEST este astfel ocazia unui salt de competențe în interiorul oricărei companii participante, vizitatoare sau expozante.

Vă invităm să vizitați DEMO METAL VEST între 23-26 mai, la Expo Arad!

Veniți să descoperiți cele mai recente inovații, să vedeți care sunt tendințele în industrie și să înțelegeți cum vă poate ajuta implementarea noilor tehnologii.

Pentru detalii și înregistrare GRATUITĂ accesați www.demometal.ro/vest.

2023-05-18T15:15:22+03:00
X