In contextul problematicilor actuale cu care ne confruntam cat si datorita starii de urgenta, InfoCons sub egida Federatiei Asociatiilor de Consumatori au initiat Campania sociale „ Mama Maria este alaturi de tine – Nimeni sa nu fie uitat! Ajuta-ne sa ii ajutam!”.

In aceasta perioada cele mai afectate categorii de persoane sunt batranii si copii, dar s-a gandit oare cineva la batranii, persoanele cu dizabilitati sau copii care isi traiesc viata intr-un Centru ? In aceasta perioada toata lumea se concentreaza pentru dotarea spitalelor, ceea ce nu este un lucur rau, insa mai sunt si alte spatii care au nevoie urgenta in aceasta perioada de sprijinul nostru. Sunt Centre de ingrijire a persoanelor adulte cu dizabilitati,  Centre de zi pentru copii înfamilie, copii separaţi sau în risc de separare de părinți, Centre de ingrijire la domiciliu, Centre pentrru ingrijirea persoanlor varstnice, Centre pentru ingrijire paleativa, etc.

InfoCons sub egida Federatiei Asociatiilor de Consumatori este alaturi de aceste persoane si cu ajutorul partenerilor, care vor sa se alature acestui proiect. Acestia pot contribui atat financiar (avand in vedere posibilitatea fiscala de deducere conform prevederilor fiscale privind Legea Sponsorizarii) cat si cu produse alimentare, produse de ingrijire personala, produse dezinfectante, produse medicale, etc.

Totodata o alta actiune ce va fi implementata in cadrul acestui Proiect este aceea de a informa corect si concret consumatorii si a trage diverse semnale de alarma la achizitionarea de produse agroalimentare, care in aceasta perioada trebuie sa fie cat mai sigure, sa nu puna in pericol sanatatea acestora.

Descarcă prezentare Campania Mama Maria.

 

2020-04-28T09:23:45+03:00
X