Ești în căutarea unui curs pentru copilul tău, dar nu știi ce să alegi? 

Din dorința de a oferi copiilor dumneavoastră un sprijin, dar și o oază de relaxare Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad în parteneriat cu Centrul de Cursuri si Consiliere Profesională Vest–Ar, vă  propune – incepând cu luna martie:

  • CURS ÎNVĂȚARE INSTRUMENT MUZICAL – PIAN

Profesor Magdalena Lodi – Profesor la Col. Național,, „Preparandia-Dimitrie Țichindeal” vechime în învățământ de 38 de ani, studii muzicale :Academia de muzica „C. Porumbescu” București, cu specializare pedagogie muzicală, și muzică instrumentală – pian. Experiență în munca cu copiii înceapând cu vârstă școlară sau adulți.

Centrul de Cursuri Vest- Ar, oferă lecții de pian pentru orice varsta (copii, adolescenți si adulți) si orice nivel: începător, intermediar, avansat.

Vârsta minima este de 4 ani.

Lecțiile de pian pentru varstele 4-5 ani se axeaza pe: dobândirea cunoștințelor muzicale de bază prin intermediul experimentării și explorării, reproducerii de sunete.

Lecțiile de pian pentru varstele 6-7 ani urmăresc: dezvoltarea repertoriului muzical, având în vedere dorința firească a vârstei de a aprofunda studiul unui domeniu.

Lecțiile de pian pentru varsta peste 8 ani oferă: posibilitatea de a cânta piese la 4 maini și de a-și spori repertoriul muzical cu piese mai dificile.

In funcție de nivel, vor avea ca obiectiv:

  • Nivel începător: familiarizarea cu domeniul muzicii, cu ritmul, învățarea si citirea notelor muzicale,
  • Nivel intermediar: îmbogațirea cunoștințelor muzicale si lărgirea repertoriului muzical
  • Nivel avansat: rafinarea interpretării, îmbunătățirea tehnicii instrumentale, abordarea unor piese de o dificultate ridicată.

În cadrul  lecțiilor de pian VEST- AR se va învăța: citirea la prima vedere, recunoașterea și   reproducerea de sunete si fragmente muzicale, teorie, tehnică pianistică, improvizație si armonie.

O lecție de pian durează 50 de minute, de la fix la fără 10.

Program: 17,00 – 20,00 – sediul CCIA Arad, strada Closca nr. 5

Costuri – 45 ron/ ora, la abonamente 10% reducere.

Informatii si detalii – telefon 0730188299, prof. Carmen Crisan.

2020-02-24T10:39:49+02:00
X